Hier vindt u meer informatie over Vakantiepark Blauwe Meer

Welkom op Vakantiepark Blauwe Meer in België

Midden in de groene Belgische stad Lommel vindt u Vakantiepark Blauwe Meer. De bossen, het meer en de faciliteiten zorgen voor plezier voor het hele gezin.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 4 of 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag

Vakantieweken in 2020: alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan (max 2)

Kinderbed op aanvraag (mits nog beschikbaar), deze past niet in elke slaapkamer van de mobile home

Huisdier- en rookvrij (uitsluitend om medische reden) op aanvraag en naar beschikbaarheid. Hiervoor is geen garantie te geven, bij onbestelbaar zal dit eerst met deelnemer worden overlegd.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Vakantiepark Blauwe Meer voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

Ontdek het gemoedelijke Belgische Lommel. Vanuit het gemoedelijke Belgische Lommel trek je zo de mooie natuur in of ga je een dagje erop uit met de kinderen. Het is heerlijk wandelen door natuurreservaten De Lage Kempen, Kattenbos of Lommelse Sahara. Verder zijn in Lommel zelf ook volop bezienswaardigheden te vinden als Het Frankisch Marktplein, het Burgemeestershuis, het Molenmuseum, Glazen huis en glas museum.

Voor een pret- en themapark kun je naar Bobbejaanland in Lichtaart of indoor Plopsaland Hasselt gaan. Daarnaast kun je erg goed shoppen in het Wijnegem Shoppng Center, een overdekt winkelcentrum met 240 winkels nabij Antwerpen.

In het Belgische Lommel geniet je van de prachtige natuur. Vakantiepark de Blauwe Meer is gelegen in de groene regio. Het meer, de bossen en het beachhouse zorgen voor genoeg plezier voor het hele gezin.

Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. Vakantiepark Blauwe Meer is voorzien van alle basisvoorzieningen die je mag verwachten. Je hoeft het park eigenlijk niet af. Voor je dagelijkse boodschappen kun je namelijk terecht op de camping winkel op ons terrein.

Strandbad. geniet van het prachtige uitzicht. In het midden van Vakantiepark Blauwe Meer ligt het mooie ziltblauwe meer met zandstrand. Langs dit uitgestrekte waterplas (geen zwemplas) is altijd wel wat te beleven. Lekker zandkastelen bouwen, schatgraven, vissen of klimmen en klauteren op de speeltoestelen langs het zandstrand. 

Buitenactiviteiten. Sport en spel. Sla een balletje op de midgetgolf- of tennisbaan. Het is maar net waar je zin in hebt. Er zijn genoeg mogelijkheden om je op sportief vlak te vermaken. De kinderen zijn in ieder geval waarschijnlijk niet meer van de grote airtrampoline af te slaan.

Animatie & entertainment. Vermaak voor jong en oud. Van braderie tot vossenjacht, van ontdekkingstocht tot schminkfeest, van kinderdisco tot leuke shows. Iedereen heeft altijd plezier. Ervaar ook het super diverse creatieve animatieprogramma (in Nederlandse schoolvakanties) en doe mee! 

Een overdekte unieke centrumvoorziening (5000m2) met strandbad! Sfeervolle en gezellige beleving voor heel het gezin tijdens alle seizoenen! De grootte centrumvoorziening biedt voor ieder wat wils. Zo is het gebouw is van alle gemakken voorzien! Een indoor strandbad, waar de kids lekker kunnen spetteren of in het zand kunnen spelen. Een mooi binnenzwembad met glijbaan en een kinderbad. Plus een heerlijk ontspannen wellnessruimte met een recreatieve sauna, Turks stoombad en een jacuzzi. Indoorterras bij het strandbad met knuffelzone en speelplezier voor de allerkleinsten. Overdekt verwarmd buitenterras met uitzicht op het buitenmeer met strandbad.

Terug