Hier vindt u meer informatie over Vakantiepark Hengelhoef

Welkom op Vakantiepark Hengelhoef in België

In Bourgondisch België is van alles te zien en te beleven! Vakantiepark Hengelhoef is prachtig gelegen tussen de bossen, heide en duinen. Vanaf het park loop je zo het domein Hengelhoef op, met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes.

Keuze uit beschikbare vakantieweek voor 4 of 6 personen. Aankomst- en vertrekdag op vrijdag

Vakantieweken in 2020: alle vakantieweken zullen door De Vakantiebank worden gecanceld, wegens corona  

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan (max 2)

Kinderbed op aanvraag (mits nog beschikbaar), deze past niet in elke slaapkamer van de mobile home

Huisdier- en rookvrij (uitsluitend om medische reden) op aanvraag en naar beschikbaarheid. Hiervoor is geen garantie te geven, bij onbestelbaar zal dit eerst met deelnemer worden overlegd.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Vakantiepark Hengelhoef voor informatie over het park. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen.  

Bekijk hier of uw route naar de locatie met uw (eigen) vervoer haalbaar is voor de vakantieweek (tevens met OV mogelijkheid).

 

Centrale ligging. De ligging van Vakantiepark Hengelhoef op domein Hengelhoef is een perfect vertrekpunt om de directe omgeving te verkennen. Zo kun je heerlijk wandelen en fietsen door de natuurreservaten Tenhaagdoornheide, De Teut en De Maten. 

Tevens kun je voor een leuk gezinsuitje terecht bij Bobbejaanland. Met meer dan 40 attracties, vindt iedereen hier er wel eentje die zijn hart sneller doet kloppen. Daarnaast is Houthalen-Helchteren ook zeker een bezoek waard! Er is hier voldoende te zien zoals bijvoorbeeld Kasteel-Brouwerij Ter Dolen, het Museum Ons Mijnverleden en de idyllische beeldentuin.

Het grote subtropisch zwemparadijs op het park staat garant voor een hele dag vol vermaak. De aanzwellende golven zijn een belevenis op zich! Verder is er een uitgestrekt zandstrand te vinden langs de mooie waterplas op ons park. Een perfecte plek om even tot rust te komen, terwijl de kinderen oneindig veel klim- en klauterplezier beleven op de vele speeltoestellen. 

Binnenactiviteiten. Lekker klimmen en klauteren. Weer of geen weer... in het indoor speelpaleis is er altijd een avontuur te beleven! Klim- en klautergelegenheden genoeg. Zoef van de buisglijbaan, storm door de zachte speelattributen, slinger heen en weer met de hangaap of verwonder je in de donkere kamer met blacklight. Voor de hele kleintjes is er ook een speciale Pamperzone ingericht.

Buitenactiviteiten. Samen buiten zijn. De frisse buitenlucht en het heerlijke zonnetje doen altijd wonderen. Niet heel gek dus dat je veel buitenvermaak op ons vakantiepark kunt vinden. Sla een onderhandse bal op het volleybalveld, daag je vrienden uit voor een tafeltennistoernooitje, praat elkaar bij op de Jue de Boulesbaan of ga met het hele gezin naar de midgetgolfbaan. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Voorzieningen op het park. Op Vakantiepark Hengelhoef hoef je geen lange afstanden af te leggen voor je boodschappen. Op ons park bevindt zich namelijk een kleine supermarkt gevuld met alle basisbenodigdheden die je wenst. Lekker makkelijk! Tevens kun je op ons park gebruik maken van de wasvoorzieningen. 

Terug