Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend
Stand februari 2023
600
Vakantieweken
gedoneerd voor een gezin/huishouden

Natuurhuisje in Odiliapeel 2p

Het 2 persoons natuurhuisje staat aan het eind van de tuin en heeft een eigen oprit. Het is een klein, comfortabel huisje met zit-slaapkamer, keukentje, halletje, toilet. De douche is in een ander bijgebouw, ongeveer 20 meter door de tuin lopen. Het huisje is omringd door de tuin en heeft aan de achterkant een vrij uitzicht over het weiland. Als de poorten dicht zijn is de hele tuin afgesloten en kunnen honden evt. naar buiten. (katten zijn niet toegestaan) De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn genoeg badhanddoeken, badjassen etc. aanwezig.In accommodatie is verder alles aanwezig aan inventaris. Er is tevens een wasmachine (gedeeld met anderen) en een koel-/ vriescombinatie aanwezig.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, keukendoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffie/ thee benodigdheden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc. Roken is niet toegestaan in dit natuurhuisje.

De bossen van Odiliapeel liggen op 200 mtr. afstand. De idyllische visvijver ligt op 1 km. afstand. Genoeg te doen als u bv. van wandelen, fietsen of zwemmen houdt. 

Hier kunt u een kijkje nemen op de website voor verdere informatie. Wilt u reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Terug naar overzicht