Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Luxe Huisjes in Erica (Drenthe) 4p

Geniet, ontspan en kom tot rust in de Safari Cottage gelegen op een sfeervol ingericht privé-terrein (1.3 ha) met oog voor detail.
Kleinschalig, gastvrij en persoonlijk in de mooie provincie Drenthe.

De eigenaren van deze prachtige locatie in Erica (Drenthe) stellen de Safari Cottage op hun park ter beschikking voor deelnemers van De Vakantiebank.

De accommodatie is voor 4 personen geschikt. Het park ligt op een privé terrein. Het is hier heerlijk rustig vertoeven, zonder te veel prikkels van drukke speeltuinen, zwembaden en animatie. Deze locatie is geschikt voor mensen die voor hun rust komen en zichzelf prima kunnen vermaken.

Er is een openlucht zwembad in het dorp Erica en ook de dierentuin Wildlands in Emmen is een veel gemaakt uitje in de omgeving. Er is een fietsverhuur aanwezig, mocht men per fiets de omgeving willen bekijken.

De vakantieweek wordt ter beschikking gesteld incl. bedlinnen en een theedoek pakket. Op aanvraag en naar beschikbaarheid is er een kinderbedje (0-4 jr) beschikbaar. Wifi is aanwezig. Voor gasten die met het Openbaar Vervoer zullen komen is het (uitsluitend) na overleg mogelijk, om opgehaald te worden bij de bushalte in Erica. 

Om zelf mee te nemen: eten/ drinken, handdoeken. Eventueel (buiten) spelletjes. 

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Luxe Huisjes voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark.

Terug naar overzicht