Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Chalet Giethoorn 2p

Dit Pareltje, gelegen in het prachtige Giethoorn, wordt door de eigenaar ter beschikking gesteld voor gasten van De Vakantiebank.


Giethoorn, onderdeel van Nationaal Park Weerribben-Wieden, is een idyllisch dorpje in Overijssel waar talloze rietgedekte boerderijen zijn gebouwd op kleine veeneilandjes die met ruim 170 houten bruggetjes zijn verbonden.


De Chalet is voor 2 personen te boeken. Een geheel ingerichte keuken, slaapkamers met bedlinnen en er zijn handdoeken aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan, met de gewenste voorzorgsmaatregelen; niet op de bank en bedden en netjes schoon gemaakt achter te laten en uitlaten op de daarvoor bestemde plaatsen.
Kindermeubilair (0-4 jr.) is niet aanwezig. Wegens het vele water waar Giethoorn is gelegen, is het voor een vakantieweek met jonge kinderen (zonder zwemdiploma) wel verstandig om dit zelf goed te overwegen (uiteraard op eigen risico).


Handig om zelf mee te nemen: kleding, keukendoeken, badlakens, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffie/ thee benodigdheden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc. Roken is niet toegestaan in dit natuurhuisje.


Hier kunt u een kijkje nemen op een website, gemaakt door een groep bewoners, voor verdere informatie over Giethoorn. Over wat er zoal te doen is in dit uniek stukje Nederland. Over de bereikbaarheid met auto of OV. Wilt u reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank.

Terug naar overzicht