Doneer
Geef gerust, de vakantiebank is CBF erkend

Camping De Iepenhoeve Anna Paulowna 4p

Een compleet ingerichte 4 persoons bungalow tent staat op de camping De Iepenhoeve. Het is een kleine rustige camping op fietsafstand van het strand. Heel geschikt voor ouders met jonge kinderen en oudere mensen. Er zijn enkele speeltoestellen, zandbak, konijnenweide, skelters en tractortjes, tafeltennistafel, tafelvoetbal, opzet kleuterbadje bij mooi weer. Er is een klein boerderijwinkeltje waar je onder andere heerlijke ijsjes kunt kopen. Fietsen zijn inbegrepen bij de tent. Voor het douchen en warm water, kunt u bij de receptie terecht voor 'muntjes.' Huisdieren zijn niet toegestaan, in geval dat er een hulphond meekomt is deze toegestaan. U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Handig om zelf mee te nemen: kleding, hand-, bad-, keukenhanddoeken, theedoeken, eten en drinken. Huishoudelijk handig: koffie/ thee benodigdheden, afwasmiddel, vaatdoekjes, vuilniszakken, peper/ zout etc.

Hier kunt u een kijkje nemen op de website van Camping De Iepenhoeve voor meer informatie. Als u wilt reserveren met uw code, kunt u dat uitsluitend via deze site doen. Mocht u vragen hebben over de vakantieweek, kunt u contact opnemen met De Vakantiebank en gelieve niet met het Vakantiepark. 

 

Terug naar overzicht