Laatste nieuws

WELKOM op de nieuwe website van De Vakantiebank!

Een geheel nieuw (gesponsord) boekingsprogramma via De Vakantiebank staat nu online. Hiermee kunnen deelnemers zelf een beschikbare vakantieweek boeken. Binnenkort ontvangen de deelnemers die op de wachtlijst staan een unieke CODE om een beschikbare vakantieweek te boeken voor dit vakantieseizoen (zomer en herfst 2019) Met de invoering van het boekingssysteem komt de inschrijvingsduur van 1 of 2 jaar te vervallen voor deelnemers die al langer staan ingeschreven. Vanaf week 20 zullen de brieven met kortingscode per mail aan deelnemers, die op onze wachtlijst staan, worden verstuurd.

Op 05 april 2019 heeft de Vakantiebank een mail verstuurd aan de eerste aantal deelnemers die in aanmerking komen voor een vakantieweek en een aanbod gedaan voor de meivakantie in 2019

Op 04 april 2019 heeft De Vakantiebank alle ingeschreven deelnemers, waarvan de benodigde documenten ontbreken, een mail verstuurd. Graag ontvangen we deze documenten om zoveel mogelijk deelnemers een vakantieweek te kunnen aanbieden. 

Vanaf de week van 25 maart as. worden de ingeschreven deelnemers telefonisch benaderd door een vrijwilliger van De Vakantiebank om een vakantieweek in de Meivakantie te plannen (26 april - 03 mei 2019).

Op dit moment staan er meer dan 800 gezinnen op de wachtlijst voor een gratis vakantieweek. We zijn erg blij met het grote animo, we zien ook dat de behoefte enorm is. Voor het jaar 2019 hebben we “slechts” 500 vakanties om te verdelen. De komende periode gaan we daar hard mee aan de slag en daar is alle menskracht op kantoor voor nodig. Dit betekent dat de aanmeldingsmogelijkheid voor 2019 stopt. Nieuwe (particuliere) aanmeldingen worden dus niet in behandeling genomen. Houd onze website in de gaten. We laten weten vanaf wanneer u zich weer aan kunt melden voor 2020.         Uw mail wordt wel gelezen en alle lopende zaken pakken wij uiteraard op, evenals aanmeldingen van partijen waar wij afspraken mee hebben gemaakt.