Inschrijven via hulpverlener

“Geleend Vertrouwen”

Dàt is de term die we gebruiken wanneer we van u het advies krijgen om iemand in te laten schrijven bij De Vakantiebank. Dit inschrijfformulier is enkel bedoeld om in te vullen door een hulpverlener, in samenwerking met de deelnemer (uw cliënt).

Het betekent dat u als erkent hulpverlener (sociaal werker, maatschappelijk werker, GGZ hulpverlener, bewindvoerder, etc.) beseft dat het gezin dat zich aan gaat melden past in de filosofie van De Vakantiebank. Dat wil zeggen: er is een periode van jaren geen mogelijkheid geweest om op vakantie te gaan, er zijn eigenlijk ook geen middelen voor en gezien de situatie waarin de persoon (personen) zich bevindt, zou het geweldig fijn zijn als diegene(n) er even uit kunnen. Het kan daarbij gaan om (één-ouder) gezinnen (de VB heeft plaatsen voor max 5 gezinsleden, uitzonderlijk: 6) maar ook om stellen of eventueel individuen.

De Vakantiebank neemt dat advies van u over en kan er worden ingeschreven voor een gratis vakantieweek.

Wij communiceren met de ingeschrevene en doen dat in cc aan u als hulpverlener/ contactpersoon. Wij voeren dan geen inkomenscheck uit, u hebt namelijk gezegd dat het goed zit en dat vertrouwen hebben we van u geleend.

We vinden het fijn dat u er bent als contactpersoon. We houden u van elke stap op de hoogte en verzoeken u mee te denken en indien nodig een te handje helpen (oriëntatie op de bestemming, vervoer, planning, eten en drinken, etc.). Een vakantie betekent namelijk ook best een heel georganiseer…

Fijn, dat u mee wilt doen!

 

Er wordt alsnog een geldige aansprakelijkheidsverzekering van het gezin gevraagd, voorzien van naam, adres en geldigheidsdatum.

Deelnemer

Partner, kind(eren) en/ of huisdieren
Partner
Kinderen
Huisdieren

Medische beperking

Hulpverlener

Aan te leveren documenten
1)
Geldige aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (AVP): scan/ foto van de polis, voorzien met naam, adres en geldigheidsdatum.
Mocht het niet lukken om de bestanden te uploaden, dan kunt u deze bijlagen apart per mail versturen naar aanvragen@devakantiebank.nl (graag in pdf, word of jpg bestand ovv uw naam en adres).

Persoonlijke Motivatie
Kunt u aangeven waarom uw cliƫnt in aanmerking zou willen komen voor een gratis vakantieweek via De Vakantiebank? Graag zo uitgebreid mogelijk

Met uw aanmelding bij De Vakantiebank gaat u akkoord met de voorwaarden die De Vakantiebank stelt.